Abacus Szaunavilág


Aktuális szaunaszeánsz ajánlatunk:

2023.06.03 szombat
16:00
Mézes – sós megszépülés
16:45
Gyógynövényes relax szaunaszeánsz
17:30
Tradicionális északi szaunaszeánsz

A szaunaszeánszok részvételi díja 1000 Ft/fő/alkalom, részvételi szándékukat kérjük, jelezzék a wellness recepción! (A szeánszok maximális létszáma 12 fő/alkalom).

Finn szauna

A szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, a jó közérzet megteremtésére. A vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet és javítja a vérkeringést, emellett fokozza azt a természetes folyamatot, hogy izzadás során a szervezetből természetes úton méreganyagok távoznak.

Hőfok
max. 80-90°C
Páratartalom
15% alatti
Befogadóképesség
10-12 fő
Ajánlott használati időtartam
15-25p

alkalmanként

Pihenés után többször ismételhető

Infra szauna

Száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten, mégis élvezhetjük azokat az előnyöket, melyeket a hagyományos szaunában. Felülmúlhatatlan méregeltávolító, így jó módja a fogyókúrának is, mivel a test a zsírszövetekben tárolja a méreganyagokat.

Hőfok
kb. 50°C
Páratartalom
15% alatti
Befogadóképesség
4 fő
Ajánlott használati időtartam
15-20p

kezdőknek

35-45p

gyakorlottabbaknak

Gőzkabin

Ha túl magasnak találja a szaunák hőfokát, gőzkabinunkban 45-60 °C-os hőmérsékleten kedvére relaxálhat a gőzfürdő vizes ködfelhői között. Az alacsonyabb hőmérséklet ellenére a magas páratartalom miatt az izzadás garantált, kondicionálásra és fogyasztás céljára is kitűnő. A meleg levegő nemcsak kellemesen ellazít, hanem megfelelő mennyiségű endorfint, azaz boldogság-hormont szabadít fel a szervezetben, javítja a kondíciót és a fogyni vágyók is tapasztalhatják áldásos hatását.

Hőfok
kb. 45-60°C
Páratartalom
80%
Befogadóképesség
6 fő
Ajánlott használati időtartam
15-20p

alkalmanként

első alkalommal 5-10 perc

maximum 3x